Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Kotimaiset takaukset

Olemme asiantuntijoita kotimaan takaustarpeissa

Tryg Garantissa on joukko kokeneita paikallisia asiakasvastaavia toimistoissamme Helsingissä, Kööpenhaminassa, Oslossa, Tukholmassa, Kölnissä, Münchenissä, Hampurissa, Amsterdamissa ja Wienissä. Asiakasvastaavamme tarjoavat laaja-alaisia ja päteviä neuvoja takaustarpeisiin paikallisessa markkinassasi. Helsingin toimistollamme sinua palvelee asiantunteva ja kokenut henkilöstö, joka on apunasi kaikenlaisissa takauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Miksi tarvitsen takausvakuutusta?

Kun olet aloittamassa uutta projektia, sinua saatetaan pyytää toimittamaan vakuus turvaamaan sopimusvelvoitteitasi. Useimmiten saat sopimuksen ainoastaan, jos toimitat pyydetyt vakuudet. Tämän vuoksi on tärkeää varmistaa jo ennen sitoutumista projektiin, että voit toimittaa vaaditut vakuudet.

Tryg Garanti antaa takauksen puolestasi

Jos sinulla on takaustarpeita, ole yhteydessä Tryg Garanti asiantuntijoihin, niin voimme keskustella tarpeistasi. Jos yrityksenä täytät vaatimuksemme, voit saada käyttöösi takauslimiitin. Takauslimiittisi puitteissa sinun on mahdollista tilata takauksia. Tryg Garanti antaa puolestasi kotimaiset takaukset ja takaa luotettuna kolmantena osapuolena sopimuskumppanillesi, että täytät sopimusvelvoitteesi.

Asiakkaanamme olet aina tietoinen, onko takauslimiitissäsi tilaa uusille takauksille. Tarjoamme myös yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin takaustarpeisiin. Voit lukea lisää eri tyyppisistä takauksista täältä.

POMnet – Tryg Garantin verkkopalvelu

Tryg Grantin asiakkaana sinulla on pääsy markkinoiden parhaaseen verkkopalveluun POMnet:iin. Joustavan verkkopalvelumme avulla hallinnoit takauksiasi helposti ja sen kautta kaikki takauksiin liittyvät tiedot ovat aina nopeasti saatavillasi.

Haluatko tietää lisää?

Mikäli haluat kuulla lisää tarjoamistamme takauspalveluista, soita numeroomme +358 (0)20 780 5790 tai lähetä meille yhteydenottopyyntö.