Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Sähköinen allekirjoitus

Mikä on sähköinen allekirjoitus?

Sähköinen allekirjoitus vahvistaa, että takauksen allekirjoittaja on Tryg Garanti. Skannatun allekirjoituksen lisäksi takauksissamme on digitaalinen varmenne, joka kertoo että takaus on Tryg Garantin myöntämä.

Käytämme takauksissamme sähköistä allekirjoitusta

Tryg Garantin takaukset ovat pääsääntöisesti pdf-muodossa ja niissä on skannattu allekirjoitus. Sähköisesti allekirjoitetut takaukset ovat yhtä sitovia ja päteviä kuin alkuperäisin allekirjoituksin myönnetyt takaukset. Käytämme paperikopioita takauksissa vain tarvittaessa.

Tryg Garanti on käyttänyt sähköisiä allekirjoituksia takauksissaan syksystä 2011 lähtien.

Kuinka sähköinen allekirjoitus toimii?

Osana automaattista takausten käsittelyämme, takaukset annetaan pääsääntöisesti pdf-muotoisina dokumentteina. Digitaalinen varmenne näkyy selvimmin sähköpostitse toimitetuissa takauksissa. Tämän vuoksi suosittelemme, että myöntämämme takaukset lähetetään edunsaajille sähköpostitse aina kun se on mahdollista. Näin digitaalinen varmenne on myös takauksen edunsaajan todennettavissa.

Sertifioitu yhteistyökumppanimme digitaalisissa varmenteissa on Digicert. Lisätietoja käyttämästämme Digicertin digitaalisesta varmenteesta voit lukea osoitteessa täältä.

Miksi Tryg Garanti käyttää sähköistä allekirjoitusta?

Haluamme, että asiakkaamme saavat hakemansa takaukset käyttöönsä mahdollisimman helposti ja nopeasti. Varmistamme tämän tarjoamalla asiakkaidemme käyttöön verkkopalvelumme POMnet in sekä allekirjoittamalla ja toimittamalla takauksemme sähköisesti. Verkkopalvelussamme pääset reaaliajassa tilaamaan ja muuttaamaan takauksiasi sekä tarkastelemaan takaussitoumusdokumentteja. Nopeutamme takausten käsittelyaikaa myöntämällä ja allekirjoittamalla takaukset sähköisesti.