Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Yritys

Tryg Garanti on takausvakuutuksiin ja luottovakuutukseen erikoistunut vakuutusyhtiö

Tryg Garanti on Pohjoismaiden suurin takausvakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö. Takausvakuutuksien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös luottovakuutusta. Pääkonttorimme sijaitsee Tanskassa, jonka lisäksi meillä on toimistoja Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Sveitsi ja Itävallassa. Ruotsissa toimimme nimellä Trygg-Hansa Garanti.

Myönnämme sopimustakauksia mm. rakennustoimialan ja teollisuuden tarpeisiin. Näiden lisäksi annamme takauksia eri viranomaisille kuten Tullille ja EU-viranomaisille. Voit lukea lisää tarjoamistamme takauslajeista täältä.

Luottovakuutukseen erikoistuneet asiantuntijamme tarjoavat laaja-alaista turvaa myyntisaatavien vakuuttamiseen monen eri toimialan yrityksille – mukaanlukien vientiyritykset. Voit lukea lisää luottovakuutustuotteestamme täältä.

Olemme osa Tryg-perhettä

Olemme osa Trygiä, Pohjoismaiden toiseksi suurinta vahinkovakuutusryhmää. Tryg on pörssilistattu Nasdaq OMX Copenhagen:issa. Trygin suurin osakkeenomistaja sekä pääomistaja on osa TryghedsGruppen:ia, joka on myös TrygFonden:in takana. TryghedsGruppen, TrygFonden ja Tryg muodostavat yhdessä Tryg-perheen.

”Muuttuvassa maailmassa teemme sinulle helpommaksi olla tryg”

’Tryg’ on ainutlaatuinen pohjoismainen sana, joka tarkoittaa tunnetta turvassa olosta ja välittämisestä. Takaus- ja luottovakuutusliiketoiminnassa pyrimme toimimaan tämän sanan mukaisesti ja luomaan asiakkaillemme mielenrauhaa, Peace of Mind:ia. Teemme sen mm. olemalla luotettu kolmas osapuoli takausvakuuttajan roolissa sekä tarjoamalla vakuutusta yhteen yrityksen tärkeimmistä omaisuuseristä, myyntisaataviin.

Olemme sekä kotimaisia että kansainvälisiä

Riippumatta siitä, onko liiketoimintasi kotimaista vai kansainvälistä – ehkä jopa molempia – voimme todennäköisesti auttaa sinua takausvakuutuksissa sekä myyntisaatavien vakuuttamisessa.

Jos sinulla on liiketoimintayksiköitä ja takaustarpeita useissa eri maissa, voimme auttaa sinua tekemällä koko konsernin kattavan takauslimiittisopimuksen. Meillä on vuosien kokemus kansainvälisten konsernien avustamisesta takausasioissa.

ICISA – kansainvälinen luotto- ja takausvakuutusjärjestö

Olemme jäsenenä kansainvälisessä luotto- ja takausvakuutusjärjestössä ICISA:ssa (International Credit Insurance & Surety Association).  Jäsenyys turvaa laajamittaisen yhteistyön muiden johtavien asiantuntijoiden kanssa luotto- ja takausvakuutusliiketoiminnassa Euroopassa ja kansainvälisesti. Tämä yhteistyö tarjoaa meille myös mahdollisuuden olla tukemassa suomalaisten asiakkaidemme toimintaa ulkomailla.

Haluatko tietää lisää Tryg Garantista?

Mikäli haluat kuulla lisää Tryg Garantista, soita numeroomme +358 (0)20 780 5790 tai lähetä meille yhteydenottopyyntö.