Tryggaranti

Vi er specialister i garanti- og kreditforsikring

Kansainväliset takaukset

Tarvitsetko kansainvälisiä takausvakuutuksia?

Onko konsernissasi liiketoimintayksiköitä useissa eri maissa ja teillä on myös kansainvälisiä takaustarpeita? Tarjoamme ratkaisuksi tarpeisiinne konsernilimiittiä, joka kattaa toiminta-alueenne sekä kaikki takauksia tarvitsevat yhtiönne. Meillä on vuosien kokemus takausvakuuttamisesta kansainvälisissä konserneissa, joten autamme mielellämme.

Takauksemme kelpaavat maailmanlaajuisesti

Tarjoamamme takaukset kelpaavat laajasti edunsaajille ympäri maailmaa. Tryg Garantilla on valvontaviranomaisten lupa myöntää takauksia suurimpaan osaan Euroopan maita, mikä mahdollistaa nopean palvelun Euroopassa. Jos sinulla on takaustarpeita Euroopan ulkopuolelle, voimme luonnollisesti auttaa sinua myös niissä.

Konsernisopimus kattamaan yrityksesi kaikki maat ja liiketoimintayksiköt

Asiakkaanamme saat käyttöösi konsernilimiitin, josta voit tilata takauksia. Olet jatkuvasti ajan tasalla, onko limiitissäsi tilaa uusien takausten hakemiseen. Takausjärjestelmämme on erittäin joustava ja voimme käsittellä takaustilaukset nopeasti. Verkkopalvelumme POMnet myös mahdollistaa koko konsernin sekä yksittäisen liiketoimintayksikön takausten tarkastelun.

POMnet tarjoaa myös:

  • Laajat mahdollisuudet käyttäjäkohtaisten käyttövaltuuksien määrittelyyn
  • Käyttäjäkohtaisen kielivalinnan (englanti, norja, ruotsi, saksa, suomi ja tanska)
  • Mahdollisuuden luoda raportteja excel-muotoon

Haluatko tietää lisää?

Mikäli haluat kuulla lisää tarjoamistamme takauspalveluista, soita numeroomme +358 20 780 5790 tai lähetä meille yhteydenottopyyntö.